Gøre brug af display-konfigurationen

Når du bruger din Kiox 300/500 i forbindelse med eBike Flow-appen, har du mulighed for at arrangere og sammensætte display-skærmbillederne efter dine ideer.

Tilpasningen af display-skærmbillederne kan du foretage via eBike Flow-appen under Indstillinger > Min eBike > Konfiguration af display.

Du har følgende muligheder:
– Du kan skifte display-skærmbilledernes rækkefølge
– Du kan tilføje nye skærmbilleder
– Du kan tilpasse eksisterende skærmbilleder
– Du kan fjerne skærmbilleder

Tip: Efter en softwareopdatering kan du i eBike Flow-appen under  Indstillinger > Min eBike > Konfiguration af display tjekke, om der er nye skærmbilleder, som du gerne vil integrere.