Kan jeg tilslutte mere end én smartphone til min eBike?

I princippet har du mulighed for at logge ind med den samme eBike Flow-app-konto (samme adgangsdata) på forskellige smartphones. Hvis du vil gemme dine aktiviteter på forskellige smartphones efter hinanden på den samme konto, skal du være opmærksom på følgende punkter:

1. Du er logget ind i eBike Flow-appen med de samme adgangsdata på begge smartphones.
  2. Hvis du vil skifte smartphone, skal du starte en ny parring med den "nye" smartphone og sikre dig, at den "gamle" smartphone ikke er i umiddelbar nærhed, eller slette eBiken fra Bluetooth-indstillingerne på den "gamle" smartphone.

Bemærk også, at der kun kan tilsluttes én smartphone til eBiken på én gang.