Hvordan kan jeg nulstille dagens kilometertal (distance) til Intuvia 100?

Automatisk nulstilling: Dine kørte kilometer nulstilles automatisk til 0 kilometer hver dag - dette er standardindstillingen. Du kan justere tidsrummet.
For at gøre det skal du sørge for, at din eBike er forbundet til eBike Flow-appen. I eBike Flow-appen skal du gå til  Indstillinger > Min eBike > Auto. Nulstil trip og vælg den ønskede varighed, kan du vælge mellem følgende muligheder:

• efter 2 timer
  • efter 4 timer
  • næste dag
  • efter 7 dage

Manuel nulstilling: Du kan nulstille dine kørte kilometer (distance) manuelt via eBike Flow-appen. Det gør du ved at afslutte den aktuelle aktivitet i eBike Flow-appen under Afslut. Hvis du ikke bruger eBike Flow-appen, kan du nulstille kilometerne på din Intuvia 100 med softwareversion 1.1.61 eller manuelt. For at gøre det skal du gå til Indstillinger og vælge Nulstil trip på din Intuvia 100. Bemærk dog, at nulstilling af trip på Intuvia 100 ikke stopper aktiviteten i eBike Flow-appen. For Intuvia 100-displays med den ældre softwareversion stiller vi en opdatering til rådighed i løbet af 2024, så du kan nulstille dagens kilometertal manuelt.

Du kan se den aktuelle softwareversion på din Intuvia 100 via eBike Flow-appen. Gå til  Indstillinger > Min eBike > eBike-pas > Komponenter > Intuvia 100.

Hvis du ikke bruger eBike Flow-appen, kan du desværre ikke foretage følgende indstillinger - uanset softwareversionen på din Intuvia 100:

• Auto. Nulstil trip
  • Indstil hjulomfanget
  • Nulstil rækkeviddeberegning