Mit Bosch ID er nu SingleKey ID. Hvad betyder det for min eBike Flow-app-konto?

Du skal ikke gøre noget. Du kan fortsætte med at bruge eBike Flow-appen som normalt med de samme login-oplysninger (e-mailadresse og adgangskode) og alle dine kontodata.

Hvorfor bliver Bosch ID til SingleKey ID?

SingleKey ID giver dig adgang til eBike Flow-appen og andre digitale tjenester fra flere Bosch-forretningsenheder fra et voksende antal partnere med ét enkelt login.

På SingleKey ID-webstedet kan du finde flere  Ofte stillede spørgsmål og  Brugsbetingelser, som gælder for dig.