Jeg har modtaget en anmodning pr. e-mail om at nulstille ejerprofilen. Hvad bør jeg gøre?

Du har modtaget denne e-mail, fordi din eBike Flow-app-konto i øjeblikket er knyttet til en eBike, som en anden person ønsker at registrere sig med. Du skal kun godkende nulstillingen, hvis du ikke længere er ejer af eBiken, og vedkommende som har sendt anmodningen er den nye ejer. F.eks. fordi du har solgt eBiken til den pågældende person. Ved at nulstille ejerprofilen fjernes eBiken fra din eBike Flow-app-konto, og den anden person kan oprette forbindelse til sin eBike og registrere den.

Hvis du accepterer nulstillingen, skal du følge instruktionerne i e-mailen. Når du klikker på Administrere og nulstille eBiken, bliver du omdirigeret til et websted, hvor du skal logge ind med din eBike Flow-app-konto. Der kan du finde eBiken og nulstille ejerprofilen.

Når du nulstiller ejerprofilen, kan en anden bruger oprette forbindelse til og registrere eBiken.

Du må ikke nulstille ejerprofilen for din eBike, hvis du ikke har solgt din eBike og ikke kender den person, der har sendt anmodningen. Da nogen har forsøgt at oprette forbindelse til din eBike, vær særlig opmærksom på din eBikes sikkerhed. Hvis din eBike ikke befinder sig et kendt sted, anbefaler politiet dig kraftigt, at du straks kontakter dem i tilfælde af tyveri. De første par timer er afgørende, når det gælder om at få din eBike tilbage.