Hvad betyder LED'erne på System Controller?

• Den store LED viser det aktuelle assistanceniveau ved hjælp af farven. Du kan finde flere oplysninger her.

• De fem nederste LED'er viser ladetilstanden.

• Såfremt System Controller blinker hvidt, efter at den er blevet tændt, er eBike Lock-funktionen blevet aktiveret, men smartphonen, der er konfigureret som nøgle, er ikke i nærheden, og/eller Bluetooth® er ikke aktiveret på smartphonen. Flyt smartphonen, så den er mindre end en meters afstand fra System Controller.

• Hvis alle assistanceniveau-LED'er blinker orange, er der en fejl. Du kan finde oplysninger om mulige fejl på  startskærmen i eBike Flow-appen. Du kan finde yderligere oplysninger, bl.a. om fejlfinding, ved at søge på den tilsvarende fejlkode her i hjælpecenteret.

• Hvis alle LED'er på LED Remote blinker rødt, foreligger der en alvorlig fejl. I dette tilfælde skal du kontakte din cykelhandler.

• Den lille LED oven over tænd/sluk-knappen er ABS-skærmen. Den er kun relevant, hvis din eBike er udstyret med en Bosch eBike ABS. LED'en viser, om ABS'en er funktionsdygtig (LED slukket), eller der foreligger en fejl (LED tændt).