Hvordan kan jeg ændre varigheden af baggrundsbelysningen eller lysstyrken?

Du kan ændre varigheden og lysstyrken for baggrundsbelysningen på din Intuvia 100 i indstillingerne. For at få adgang til indstillingerne skal du trykke og holde valg-knappen på din betjeningsenhed nede, mens cyklen står stille.

LED Remote: Tryk på højre-knap flere gange, indtil den ønskede indstilling vises. Du kan ændre den viste værdi med et kort tryk på valg-knappen.

Mini Remote: Tryk på valg-knappen gentagne gange, indtil den ønskede indstilling vises. Du kan ændre den viste værdi med et længerevarende tryk på valg-knappen.

Bemærk: Betinget af batteriet er det ikke muligt permanent at aktivere baggrundsbelysningen på din Intuvia 100.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.