Jeg har problemer med at oprette en eBike Flow-appkonto eller logge ind med mit SingleKey-ID. Hvad bør jeg gøre?

Hvis du har problemer med at logge ind på eBike Flow-appen, skal du ikke slette dit SingleKey-ID.

Bemærk: Det er ikke muligt at logge ind på eBike Flow-appen med en eksisterende eBike Connect-konto. Du skal oprette en eBike Flow-appkonto til eBike Flow-appen.

Hvis du har problemer, kan du udføre følgende trin:

1. Når du opretter en adgangskode, vises kravene til adgangskoden over indtastningsfeltet (kravene til adgangskoden er f.eks. tallene "0...9"). Hvis det pågældende krav er opfyldt, skifter farven til grøn.
  2. Du bør sikre dig, at du har downloadet den nyeste version af eBike Flow-appen fra Google Play eller App Store.
  3. Sørg for, at du bruger den nyeste version af en mobilbrowser til at oprette din konto eller logge ind. Gå til Google Play eller App Store for at tjekke versionsnummeret på din browser og opdatere den. For Android-enheder: Hvis du bruger Chrome som din standardbrowser til mobile enheder, kan en forældet version af Chrome forårsage et problem, når du opretter en konto eller logger ind. Sørg for, at du bruger den  nyeste Chrome-version fra Google Play Store.
  4. Du skal acceptere cookies i din mobilbrowser (standardindstilling).

Når du opretter en konto til eBike Flow-appen, vises beskeden: "Dette er ikke en gyldig e-mailadresse".
Tjek, om der muligvis er et mellemrum efter e-mailadressen, og slet det.

Har du ikke modtaget en e-mail for at afslutte kontooprettelsen?

• Tjek din spam-mappen i din e-mail-indbakke.
  • Efter 24 timer kan du genstarte kontooprettelses-processen med de samme loginoplysninger.
  • Brug en e-mailadresse fra en anden udbyder.

Hvis du fortsat har problemer med at oprette din nye konto eller logge ind med dit SingleKey ID, bedes du kontakte vores  support.