Jeg modtager meddelelsen "Softwareopdatering mislykkedes" og opfordres gentagne gange til at genstarte opdateringen, men det mislykkes hver gang.

Softwareopdatering er en kompleks proces, og nogle gange opstår der uforudsete fejl.

Hvis fejlen opstår under Download (1. trin af opdateringen), anbefaler vi følgende trin:

1. Sluk din eBike, og fjern den derefter i eBike Flow-appen under  > Min eBike. Dette medfører ikke, at indstillinger går tabt.
  2. Slet din eBike fra din telefons Bluetooth-indstillinger.
  3. Genstart din smartphone.
  4. Forbind eBike Flow-appen med din eBike igen.
  5. Start softwareopdateringen igen.

Hvis du bliver bedt om at starte opdateringen igen under installationen (3. trin af opdateringen), skal du kontakte din  cykelhandler.