Min eBike har slukket eller mistet forbindelsen til Flow-appen under installationen.

Det er normalt, at din eBike genstarter mindst én gang under installationen, og derfor vil den miste forbindelsen til Flow-appen. Hvis de grønne LED'er på din fjernbetjening stadig blinker, betyder det, at installationen er i gang, og alt er i orden.

Hvis de holder op med at blinke, skal du tænde din eBike igen for at fuldføre opdateringen.