Hvordan kan jeg som registreret person udøve mine rettigheder, hvad angår adgang til, eksport og sletning af personoplysninger?

Du har to muligheder for at udøve dine rettigheder som registreret person:

1. Send os en tilsvarende  anmodning.
  2. Eksporter/slet dine personoplysninger i selve appen. For at gøre dette skal du åbne eBike Flow-appen >  App-indstillinger > Profil > Administrer databeskyttelsesrettigheder / Slet alle ture eller Slet eBike Flow-konto