Hvordan kan jeg aktivere eller deaktivere Bluetooth, mobildata eller WiFi?

På en iOS-enhed: Der er to forskellige måder, du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth, mobildata eller WiFi på.

1. i iOS-indstillingerne:
  • For at aktivere eller deaktivere Bluetooth, gå til Indstillinger > Bluetooth, og slå Bluetooth til eller fra.
  • For at aktivere eller deaktivere mobildata skal du gå til Indstillinger > Mobildata, og slå Mobildata til eller fra.
  • For at aktivere eller deaktivere WiFi, gå til Indstillinger > WiFi, og slå WiFi til eller fra.
  1. i kontrolcentret:
    Hvis du har slået Bluetooth, mobildata eller WiFi til i indstillingerne, men stadig får en fejlmeddelelse i eBike Flow-appen, skal du gå til Kontrolcenter på din iPhone og blot klikke på ikonet for det, du vil aktivere eller deaktivere (Bluetooth/Mobildata/WiFi).

Hvis du har en Android-enhed, kan der være procedureforskelle (såsom Samsung vs Nexus), så hvis du ikke kan finde dine Bluetooth-, mobildata- eller WiFi-indstillinger, skal du se din telefons manual eller supportside.