Hvad betyder LED'erne på LED Remote?

• Farven på LED'en til højre for Bosch-logoet angiver det aktuelle assistanceniveau. Du kan finde flere oplysninger her.

• De fem LED'er til venstre viser opladningsstatus. Du kan finde flere oplysninger her.

• Såfremt LED Remote blinker hvidt, efter at den er blevet tændt, så er Lock-funktionen blevet aktiveret, men smartphonen, der er konfigureret som nøgle, er ikke i nærheden, og/eller Bluetooth er ikke aktiveret på smartphonen. Anbring smartphonen i en afstand på mindre end 1 m fra LED-remoten, næste gang LED Remote tændes.

• Hvis alle LED'er for assistanceniveau blinker orange, er der en fejl. Du kan finde oplysninger om fejlen på appens startskærm. Du kan finde flere oplysninger ved at søge efter fejlkoden her i hjælpecentret.

• Hvis alle LED'er på LED Remote blinker rødt, foreligger der en alvorlig fejl. I dette tilfælde skal du kontakte din cykelhandler.

• Den lille LED som sidder under LEDen for batteriets opladningstilstand og LEDen for assistanceniveauet er ABS-indikatoren? Den er kun relevant, hvis din eBike er udstyret med ABS. LED'en viser, om ABS'en er funktionsdygtig (LED slukket), eller der foreligger en fejl (LED tændt).

Her kan du også finde en video, der forklarer LEDerne.