Mine ture vises ikke eller vises forkert i eBike Connect-appen hhv. på portalen. Hvad kan jeg gøre?

Kontroller følgende punkter:

• Du skal acceptere overførsel af geolokationsdata, så dine køredata bliver synkroniseret med appen hhv. portalen. Dertil skal du gå til Mere > Indstillinger > Databeskyttelsesindstillinger i eBike Connect-appen.

• Kontroller, at Nyon og eBike Connect-appen er fobundet, og at din smartphone er på internettet. Alternativt kan du logge ind direkte med din eBike Connect-konto på Nyon (statusskærm (vist i form af en firkant) **  > Min profil > Via WiFi**)

• Der kan forekomme forsinkelser i behandlingen af turene. Kontroller igen senere, om turene kan ses

• Indstil tilladelsen til lokalitetssporing for eBike Connect i indstillingerne for din smartphone:
    For Android-smartphones skal du indstille til Tillad altid
    For iPhones til Altid

• For Android-smartphones skal du desuden kontrollere, om eBike Connect-appen er udelukket fra batterioptimering i smartphone-indstillingerne

Tip: Du kan se turenes seneste synkronisering:

1. i eBike Connect-appen under Aktiviteter (afhængigt af smartphone, f.eks. Indstillinger > Apps > eBike Connect > Tilladelser
  2. På Nyon på statusskærmen under Sync