Hvorfor kan jeg ikke ændre min brugerdefinerede køretilstand?

Du har fire køretilstande på din eBike. Du kan tilpasse disse til dine behov i eBike flow-appen. Få mere at vide i denne  Video.

Hvis du ikke kan tilpasse køretilstandene, skal du kontrollere, om der er en aktiv forbindelse mellem flow-appen og din eBike.

Hvis du vil ændre de køretilstande, der er tilgængelige på din eBike, f.eks. erstatte Sport med eMTB, kan du selv kombinere dine fire foretrukne køretilstande i eBike Flow-appen. Du kan finde funktionen i din eBike Flow-app under  Indstillinger > Min eBike > Individuelle kørestilstande (kræver app-opdatering 1.18). Alternativt kan du også kontakte din  cykelhandler. Bemærk, at der er visse begrænsninger, f.eks. kan eCargo Bikes ikke have en eMTB-tilstand.

På S-pedelecs er tilpasning af køretilstande deaktiveret af juridiske årsager.