Hvad er de nyeste versioner til COBI.Bike?

Versionsforklaringer til iOS- og Android-apps findes i Apple App Store og Google Play Store.

• Hub-firmware 1.9.4 - Ny i den nuværende version: Oplysningsoptimering af energistyring
  • Hub-firmware 1.9.3 - 2-trins aktivering af eBikens skubbehjælp er som følger: 1. Hold Walk-knappen nede i 1 sekund, indtil LED'en pulserer 2. Tryk derefter på knappen + og hold den nede - Automatisk genkendelse af Bosch eMTB-tilstand til display og stemmeudgang - Optimeret batterivisning på Bosch eBikes med DualBattery - Udvidet standby-driftstid - Yderligere optimeringer og fejlrettelser
  • Hub-firmware 1.8.1 - Optimeringer og fejlrettelser
  • Hub-firmware 1.7.2 - I standbytilstand slukker hubben automatisk, hvis det interne batteriniveau er lavt - Forbedret overførsel af iOS-lydmetadata - Yderligere optimeringer og fejlrettelser
  • Hub-firmware 1.6.4 - Ringeklokken spiller ny tone ved tredobbelt tryk - COBI.Bike-baglygten er mere lysfølsom i automatisk tilstand og tænder tidligere, når det bliver mørkt - Forbedrede fejlmeddelelser fra TranzX-systemer - Ekstra understøtningsniveau på Brose-systemer - Yderligere optimeringer og fejlrettelser
  • Hub-firmware 1.5.3 - Forbedret understøtning til Brose-motorer - Optimering af Battery Pack-konfiguration - Yderligere optimeringer og fejlrettelser
  • Hub-firmware 1.4.10 - Hurtigere registrering af COBI.Bike Battery Packs - Visning af fejlmeddelelser hos Bosch og TranzX eBike-motorer - Understøtter indstilling til deaktivering af blinkfunktionen ( Indstillinger > Min Bike > Tommelfingerkontakt > Knaptildeling) - Forsinket tommelfingerkontakt-input til eBikes udbedret - Yderligere optimeringer og fejlrettelser
    Hub-firmware 2.0.5 - Ny i den nuværende version: Forbindelsen til COBI.Bike Hub'en opretholdes under opladning