Statuslinje

I statuslinjen, som kan ses øverst på hvert skærmbillede på din Kiox 300 eller Kiox 500, kan du vælge, om du vil vise eBike-batteriets opladningstilstand (standardindstilling), klokkeslæt eller hastigheden.

Ladetilstand eBike-batteri

Her vises eBike-batteriets aktuelle opladningstilstand i procent.

eBike-lys

Ved hjælp af nærlys-symbolet kan du se, om lyset på din eBike er tændt eller slukket.

Køretilstand

Den aktuelle køretilstand vises i den øverste linje på skærmen. Desuden kan du på farven se, hvilken køretilstand du aktuelt har valgt. Farveskalaen går fra rød (højeste assistance) til lilla og blå til grøn (laveste assistance). Køretilstanden uden assistance (Off) vises med grå skrift.

Statuslinjens tilpasning sker via Kiox 300 eller Kiox 500 under Indstillinger > Min Kiox > Statusliste

Denne video viser, hvordan du tilpasser statuslisten på Kiox 300 eller Kiox 500.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig for S-Pedelecs.

Del link

Til toppen

Flere ofte stillede spørgsmål