Sprog

Kiox 300/Kiox 500 understøtter følgende sprog: tysk, engelsk, hollandsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, svensk, dansk, japansk, koreansk, traditionelt kinesisk (Taiwan), norsk, tjekkisk og polsk.

For at ændre sproget på din Kiox 300 eller Kiox 500 skal du gøre følgende:

1. Din Kiox 300 eller Kiox 500 skal være sat i holderen, før du kan tage den i brug.
  2. Tænd for elcykel-systemet via betjeningsenheden.
  3. For at indstille sproget skal du trykke på < eller > (LED Remote eller Purion 200) eller på valg-knappen (Mini Remote), indtil du kommer til status-skærmen.
  4. Ved at trykke på valg-knappen på LED Remote/Purion 200 eller ved at trykke på valg-knappen på Mini Remote og holde den nede, får du adgang til indstillingerne.
  5. Nu kan du bruge tasterne +/- til at vælge Systemindstillinger og bekræfte ved at trykke på valg-knappen.
  6. Vælg derefter punktet Min Kiox > Sprog og derefter det ønskede sprog vha. valg-knappen.