Hvordan kan jeg slette aktiviteter?

For at slette en bestemt aktivitet skal du gå til  statistikmenuen og åbne detaljevisningen ved at klikke på aktivitetstitlen på listen. Rul ned, og vælg indstillingen til sletning af turen.

For at slette alle dine aktiviteter skal du gå til  appindstillinger >  profilen > indstillingen Slet alle ture.

Sletning af aktiviteter fra din telefon påvirker også de data, der er gemt i skyen. Bemærk, at en slettet aktivitet kan ikke gendannes på nogen måde.