Hvordan starter og afslutter jeg aktivitets-tracking?

Start og afslut aktivitets-tracking:

Når du begynder at træde i pedalerne, begynder eBike Flow-appen automatisk at spore din tur.

Når aktivitets-tracking er sat på pause, bliver knappen Afslut synlig. Tryk på knappen for at afslutte aktivitets-tracking. Når aktivitets-tracking er afsluttet, uploades din tur til dine statistikker, og du vil kunne se detaljer om turen.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at afslutte aktivitets-tracking?

Turen afsluttes automatisk, når tidsperioden for automatisk nulstilling er nået (og cyklen holder stille i det tidsrum). For at justere den definerede tidsperiode skal du gå til eBike Flow-app >  indstillinger > Min eBike > vælg: Nulstil Auto Trip.

Bemærk: at nulstillinger af triptælleren i eBike Flow-appen eller på displayet ikke påvirker den anden enhed. Hvis du vil nulstille begge dele, skal du gøre dette manuelt på hver enhed.