Het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

Updates modeljaar 2023

Het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

Updates modeljaar 2023

Verdere updates voor het smart systeem

De navigatiefunctie voor de Kiox 300 is interessant voor iedereen die al een eBike met het smart systeem heeft: plan de route gewoon in de app en zet deze over naar de Kiox 300. Start vervolgens de route in de app en je display toont je waar je heen moet. Extra rijgegevens, zoals over stijgingspercentage en hoogte, evenals een nuttig schakeladvies in de Kiox 300, completeren de eBike-ervaring. Afhankelijk van de eBike-fabrikant maakt de eBike Flow-app meer individualiteit mogelijk dankzij de weergave van je eigen eBike-model en een beter overzicht van de aan je eBike uitgevoerde service dankzij het digitale serviceboek.

 

Modeljaar 2023.1

Updates voor de Kiox 300

De updates voor de Kiox 300 brengen een nieuwe, gratis navigatiefunctie met duidelijke afslaginstructies, extra rijgegevens zoals hoogte- en stijgingsgegevens, en slim schakeladvies.

Meer ontdekken

 


Updates voor de eBike Flow-app

De update voor de eBike Flow-app omvat, indien ondersteund door de fabrikant van je eBike, het afbeelden van je eigen eBike-model en een beter overzicht van uitgevoerd onderhoud met het digitale serviceboek.

Meer ontdekken

Meer informatie over eBikes: