Update voor de eBike Flow-app (05/2023)

Evalueren, hernoemen, organiseren: deze update van de eBike Flow-app geeft je meer overzicht en meer gegevens voor je ritten en fitness.

FIT met meer fitnessgegevens: vanaf nu kan je een voltooide activiteit als GPX-bestand exporteren en direct delen. Het nieuwe FIT-formaat slaat ook informatie op zoals je gemiddelde vermogen of maximale trapfrequentie. Hiermee kun je gemakkelijk je fitnessgegevens exporteren om ze in detail te bekijken, te gebruiken in je video's of te delen.

Zweten is winnen: wij voegen een belangrijke statistiek toe aan je fitnessgegevens, namelijk: calorieën. Na elke rit zie je je verbrande calorieën in je activiteitendetails.

De final touch: wil je een beter overzicht van je geplande routes? Dat is wat onze nieuwste update je biedt. Als je achteraf een gemaakte route aanpast, kun je deze nu ook onder een andere naam opslaan.

komoot in de flow: je komoot-gegevens worden nu auto­matisch en dus nog sneller gesynchroniseerd met de eBike Flow-app. Je kunt natuurlijk ook de routes die je hebt gemaakt nog steeds handmatig importeren. 

 

Alleen Android

Wist je dat zodra je begint te trappen, al je activiteiten worden geregistreerd? Je kunt nu de titel van elke activiteit zelf invullen. Gebruik ook emoji's om je stemming uit te drukken. Deze optie is nu ook beschikbaar voor onze Android-gebruikers. 

 

Alleen iOS

Opmerking: Om de eBike Flow-app te gebruiken, heb je minstens iOS 15 nodig.