Het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

De nieuwste producten en functies in een oogopslag

Het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

De nieuwste producten en functies in een oogopslag

Smarter eBiken

Het smart systeem van Bosch eBike Systems – bestaande uit de eBike Flow app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit – zorgt voor een individuele eBike-belevenis. De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige eBike-componenten met digitale functies en tilt zo je dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau.

Daarbij is je eBike Flow app het centrale element. Deze opent voor jou een volledig verbonden eBike-wereld met geheel nieuwe rij-impulsen. Je kunt je eBike met nieuwe functies en updates over the air uitbreiden, je activiteiten registreren, rijmodi individualiseren en op het Home-scherm alle belangrijke informatie in één oogopslag zien.

Meer ontdekken

Nieuwe producten

SmartphoneGrip

De ideale begeleider voor dagelijks gebruik en op tochten: met de SmartphoneGrip bevestig je je smartphone aan het stuur en maak je er een display van via de eBike Flow app. Dit geeft je een overzicht van alle belangrijke rij- en eBike-informatie. De smartphone wordt daarmee het grootste display in de portfolio van Bosch eBike Systems. Je bedient hem met de LED Remote terwijl hij tegelijkertijd wordt opgeladen via de SmartphoneGrip. Afhankelijk van je behoeften kun je dankzij dezelfde displaybevestigingen gemakkelijk schakelen tussen SmartphoneGrip of de Kiox 300.

Meer ontdekken

eBike Lock

Na de eenmalige installatie via de eBike Flow app dient de smartphone als digitale sleutel om de motorondersteuning te deactiveren. De herkenning gebeurt auto­matisch via Bluetooth, je smartphone kan in je zak blijven. Of eBike Lock actief is en de motorondersteuning dus is uitgeschakeld, wordt aangegeven met korte geluiden, lampjes en symbolen op de LED Remote, het display of de smartphone. Als je smartphone zoekraakt, log je gewoon met je account in op de eBike Flow app op een andere smartphone. eBike Lock in het smart systeem biedt gratis extra bescherming tegen diefstal en meer veiligheid voor je eBike.

Meer ontdekken

Ride Screen

Bevestig de SmartphoneGrip aan het stuur, plaats je smartphone erop en open de eBike Flow app. Het Ride Screen toont je huidige snelheid en het laadniveau van de accu. Tijdens het rijden kun je met de LED Remote schakelen tussen het Ride Screen en de navigatie zonder je handen van het stuur te nemen – veilig en comfortabel. 

Meer ontdekken

Navigatie en routeplanning met de eBike Flow app

Kies het routeprofiel dat bij je rijsituatie past – zoals dagelijkse ritten, recreatieve tochten of eMTB-trails, om perfect afgestemde routesuggesties te ontvangen. De navigatie, met een kaartweergave die speciaal is aangepast aan de routeprofielen, maakt het je gemakkelijker om je weg te vinden: in de stad, bijvoorbeeld, door gebouwen in 3D-weergave. Gedetailleerde route-informatie informeert je over zaken zoals hoogtemeters en routekenmerken, extra notities op de kaart markeren belangrijke punten zoals fietsendealers of oplaadstations.

Meer ontdekken

Favoriete apps

Verbind de eBike Flow app met de apps komoot en Strava en registreer auto­matisch je tocht- en fitnessgegevens zodra je op weg gaat. Bij iPhone-gebruikers synchroniseert de activity-tracking desgewenst en met jouw toestemming bovendien alle gegevens met Apple Gezondheid. Als je een pauze neemt, stopt de registratie van je rit. Deze start auto­matisch als je verder rijdt. Je kunt de registratie ook op elk moment handmatig stoppen met de stopknop. 

Meer ontdekken