Nieuwe functies voor de eBike Flow app en navigatie voor Kiox 300

Eerste dingen eerst
  • Nadat je de eBike Flow app hebt bijgewerkt, moet je ervoor zorgen dat je ook je eBike met het smart systeem bijwerkt. Alleen dan kun je de functies en verbeteringen gebruiken die we hier hebben opgesomd.
Navigatie
  • De navigatiefunctie voor je Kiox 300 display is er! Eenmaal verbonden met je smart system eBike, plan en start je rit met je smartphone. De Kiox 300 zal auto­matisch de geplande route op een duidelijke en minimalistische manier tonen - zodat je je kunt concentreren op wat er voor je ligt op de weg of het parcours. En er is meer: Begin te trappen en de weergave op het display draait tijdens het fietsen mee in de bewegingsrichting. Krijg afslag-voor-afslag aanwijzingen. Maak een omweg, en je krijgt direct nieuwe aanwijzingen. Krijg een melding wanneer je de satellietverbinding verliest. Bovendien kun je gedetailleerde informatie over je reis zien - zoals bijvoorbeeld de geschatte aankomsttijd.
Serviceboek
  • Je Bosch eBike dealer kan nu de gegevens van je serviceafspraken synchroniseren met de eBike Flow app. Ga gewoon naar het onderdeel 'Mijn eBike' in de app-instellingen en ontdek wat er is geregeld toen je eBike voor een servicebeurt naar binnen ging. En vergeet niet om je tweewielerspecialist ook een vriendelijke hint te geven over deze nieuwe functie! 
Recente zoekopdrachten
  • Je hoeft niet steeds naar hetzelfde adres of locatie te zoeken. Tik gewoon in het 'zoek'-veld op het kaartscherm om je recent gezochte items te bekijken.
Nieuwe displays en bedieningseenheden
  • Heb je onze nieuwe System Controller, Mini Remote of Intuvia 100 op je eBike geïnstalleerd? Onze eBike Flow app ondersteunt deze nu ook!
Schakeladvies
  • De Kiox 300 heeft een schakeladvies en laat je zien wanneer je een versnelling hoger of lager moet schakelen.