Met veiligheid: nieuwe functies voor de eBike Flow-app (08/2023)

Net zo gevarieerd als het dagelijks leven van je eBike - personaliseerbaar display

Op weg naar het werk, tijdens trailritten met veel bochten of het verkennen van nieuwe routes: elk moment op de eBike is uniek. Dat verdient een even uniek display. Daarom bepaal je met de Kiox 300 of de Kiox 500 zelf wat je wilt zien. Je kunt bestaande schermen direct in de app aanpassen - van de ritgegevens die worden weergegeven tot de volgorde. Maar waarom niet nog verder gaan? Met meer dan 30 beschikbare stukjes informatie en aanpasbare weergaven kun je je eigen persoonlijke weergave maken. Kies tussen indelingen met één, twee of drie tegels en stel alles naar wens in. Zo heb je altijd een overzicht van wat belangrijk voor je is.

 

Veiligheid naar een hoger niveau tillen

Misschien ken je onze eBike Lock-functie al, die van je smartphone een digitale sleutel maakt. We gaan nog een stap verder: met deze update krijg je nog een "sleuteloptie" voor het beveiligen en ontgrendelen - de Kiox 300 of de Kiox 500. Met deze functie kun je je eBike intuïtief beveiligen. Hoe werkt het? Het is net zo intuïtief als het klinkt: je neemt het display gewoon van de houder en bergt het veilig op. Nu is de motorondersteuning uitgeschakeld en is je eBike beveiligd tegen diefstal.

Wil je aan de volgende rit beginnen? Plaats het display terug en schakel daarmee de motorondersteuning in. Intuïtief bedieningsgemak, eenvoudige veiligheid.

Deel het rijplezier, niet je smartphone - de Kiox 300 en de Kiox 500 als sleutel

Vind je het heerlijk om tijd door te brengen op je eBike en wil je dat graag delen met familie of vrienden? Dat wordt nu gemakkelijker. Je kunt meerdere displays instellen als sleutel voor een eBike - zonder dat je je smartphone hoeft te overhandigen. Dit werkt met de Kiox 300 of de Kiox 500. Anderen kunnen deze gewoon gebruiken en zo op jouw eBike fietsen. Je vindt de functie in de instellingen van de eBike Flow-app onder Mijn eBike > Lock & Alarm.

 

Volledige controle over het ontgrendelen met de smartphone - dubbel zo veilig

We willen geen compromissen sluiten op het gebied van diefstalbeveiliging - ook niet als je hoofd tijdens de koffiepauze ergens anders is. Met de nieuwe update hebben we een extra beveiligingslaag toegevoegd die precies dit gat dicht.

Terwijl je aan het ontspannen bent in je favoriete koffiebar en je eBike buiten gestald staat, kun je de knop "Vasthouden om te ontgrendelen" in de eBike Flow-app gebruiken om er zeker van te zijn dat niemand je eBike per ongeluk ontgrendelt. Schakel gewoon de functie "Automatisch ontgrendelen" in de instellingen uit en je eBike blijft vergrendeld.

Als je klaar bent om je rit voort te zetten, houd je gewoon de knop "Vasthouden om te ontgrendelen" ingedrukt om je eBike handmatig te ontgrendelen. Een korte pieptoon bevestigt het ontgrendelen. Zo combineren we comfort en veiligheid - zoals je van je eBike-ervaring verwacht.

Klaar om je eBike-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Met de update van de eBike Flow-app waren veiligheid, delen en controle nog nooit zo eenvoudig. Je eBike roept - stap op en laat het avontuur beginnen.