De eBike Flow-app biedt nu nieuwe aanpassingsopties – en een heel speciaal voordeel. Voor een individuele eBike-ervaring die bij jou en je leven past.

Nieuwe functies voor de eBike Flow-app (07/2023)

Welkom bij Flow+

We nodigen je van harte uit bij Flow+! De nieuwe digitale thuisbasis voor premiumservices en -functies - voor alle eBikes met het smart systeem van Bosch. Flow+ is via je eBike Flow-app verkrijgbaar als abonnement.

Goed verbonden, optimaal beschermd - dankzij de Bosch ConnectModule en eBike Alarm

De eerste premiumservice van Flow+ beschermt je eBike en je zenuwen. Want eBikes zijn populair, ook bij dieven. Maak het dieven moeilijk en jezelf gemakkelijk: abonneer je op Flow+ en activeer eBike Alarm. Telkens wanneer je de eBike uitschakelt, wordt auto­matisch een alarmfunctie geactiveerd. Het maakt niet uit of je hem kort stalt of langer wegblijft – je blijft via je smartphone verbonden met je eBike en weet waar hij is.

Trouwens, je kunt eBike Alarm de eerste twaalf maanden na activering in de eBike Flow+-app gratis gebruiken. Daarna wordt je Flow+-abonnement auto­matisch tegen betaling verlengd met de duur van het gekozen betalingsinterval (maandelijks of jaarlijks). De huidige prijs van Flow+ vind je in de Apple App Store of in de Google Play Store. Meer informatie vind je in onze Veelgestelde vragen.

De technische voorwaarde voor de aanvullende digitale diefstalbeveiliging is de ConnectModule. Vraag je dealer of je eBike compatibel is met het smart systeem van Bosch met de ConnectModule.

Je persoonlijke Help Center

Het Help Center kent jou en je eBike - en toont alleen de inhoud die bij jou en je eBike past. Vind nog sneller en gerichter de oplossing of informatie die je zoekt: een veelheid aan nieuwe artikelen, nuttige afbeeldingen en video's zijn binnen handbereik.

Zo uniek als jij - je eBike in de detailweergave

Je eBike is meer dan alleen pedalen, accu en stuur: de eBike Flow-app synchroniseert nu extra details van je eBike. Ontdek welke rem of cassette is geïnstalleerd op je eBike – rechtstreeks in de instellingen van de app. Zo kun je bijvoorbeeld de prestaties van je eBike nauwkeurig inschatten of je voorbereiden op aankomend onderhoud of upgrades. Veel fietsmerken gebruiken deze functie al en er komen er steeds meer bij.

Verdere verbeteringen

Laad routes die je zelf hebt gemaakt of als GPX-bestanden hebt ontvangen in de eBike Flow-app.