Het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

Nieuwe producten voor modeljaar 2024

De perfecte match

In modeljaar 2024 breiden we het aantal componenten binnen het smart systeem verder uit en benutten we meer digitale mogelijkheden:

Nieuwe accu's: kies de accu die bij je past! Gebruik de PowerMore 250, de draagbare extra accu ter grootte van een bidon, voor nog langer rijplezier. Is sportief jouw stijl? Hoe sneller je trapt, hoe meer de Performance Line SX je ondersteunt. Met eShift kies je voor maximaal comfort en laat je de eBike voor je schakelen.

De Purion 200 is bedieningseenheid en display in één: combineer de slimme alles-in-één oplossing met een ander display, bijvoorbeeld de nieuwe Kiox 500, om de navigatiefunctie te gebruiken. Met de upgrade naar het abonnement Flow+ krijg je toegang tot de premiumservice eBike Alarm. Zo bescherm je jouw eBike nog beter tegen diefstal. Kijk uit naar meer, want we werken voortdurend aan nieuwe digitale functies

met de premiumservice eBike Alarm
Met een abonnement op Flow+ krijg je toegang tot de premiumservice eBike Alarm. Hiermee bescherm je jouw eBike nog beter tegen diefstal. Het abonnement op Flow+ sluit je eenvoudig af via de eBike Flow-app.

Al het nieuws in één oogopslag

Het smart systeem: producten en functies in modeljaar 2024

Drive units

Active Line

De Active Line is de stilste aandrijving in het Bosch-portfolio en de ideale keuze voor ontspannen dagelijks fietsen.

Active Line Plus

Bij uitstek geschikt voor korte ritten in de stad en langere uitstapjes in de omgeving. Samen met de Active Line is dit de stilste drive unit van Bosch.

Performance Line SX

De Performance Line SX is onze lichtste drive unit en bovendien bijzonder compact – ideaal voor lichte eMTB's, eGravel en eUrban Bikes.

Remotes en displays

Purion 200

De Purion 200 is een bedieningseenheid en geïntegreerd display in één en volledig in het smart systeem verbonden. Bedien de eBike met de Purion 200 en combineer het met een extra display – voor nog meer functies.

Mini Remote Dropbar

De Mini Remote is nu verkrijgbaar als Dropbar-variant voor eGravel Bikes en eRoad Bikes. Als extra bedieningspaneel vult deze de System Controller aan en breidt hij de functies uit.

Kiox 500, Kiox 300 en updates voor de eBike Flow-app

Bepaal zelf de volgorde en de inhoud van de schermen op je Kiox 500 en Kiox 300: via de eBike Flow-app kun je de weergave individueel aanpassen.

Kiox 500

Met ongeveer 40 procent meer schermoppervlak dan de Kiox 300 en geluidssignalen is de Kiox 500 nog gemakkelijker af te lezen, zelfs onder veeleisende rijomstandigheden.

Accu's

Bosch eBike-accu's

Meer keuze en de juiste energieleverancier voor elke behoefte – op het frame, in het frame of als combinatie van twee accu's.

Range Extender

Op elk moment gebruiken en meteen verder fietsen: PowerMore 250 is de draagbare hulpaccu ter grootte van een bidon. Dit zorgt voor extra lang rijplezier. 

2A Charger

De 2A Charger is onze lichtste lader. De ideale keuze voor het opladen van kleinere accu's of onderweg, en een handige lader die je gemakkelijk meeneemt. 

Apps, functies en meer

eShift

eShift, de elektrische oplossing voor het schakelen, maakt het schakelen gemakkelijker, efficiënter en comfortabeler. Schakel zelf of laat eShift schakelen op basis van je trapfrequentie.

Sprint-modus

De Sprint-modus is ideaal voor de Performance Line SX: deze sportieve rijmodus biedt dynamisch toenemende ondersteuning als de trapfrequentie toeneemt – voor snelle sprints en steile beklimmingen.

Updates voor het Bosch eBike ABS

Meer veiligheid, stabiliteit en comfort bij het remmen: het Bosch eBike ABS is nu ook afgestemd op remonderdelen van TRP en TEKTRO. 

Premiumabonnement Flow+

Met het abonnement op Flow+ krijg je toegang tot de premiumservice eBike Alarm. Zo kun je jouw eBike nog beter tegen diefstal beveiligen.