Veiliger en zorgelozer: het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

Nieuwe producten voor modeljaar 2023

Veiliger en zorgelozer: het smart systeem voor volledig verbonden eBiken

Nieuwe producten voor modeljaar 2023

Veiliger rijden, aankomen en stallen

Met het smart systeem van Bosch eBike Systems bieden we voortdurend nieuwe functies die nog meer rijplezier mogelijk maken. Voor ons betekent rijplezier ook: zorgelozer in de flow zitten, veiliger fietsen, veiliger aankomen en de eBike met een goed gevoel stallen.

In modeljaar 2023 biedt het smart systeem nu extra veiligheid. Wij combineren hoogwaardige hardwarecomponenten met innovatieve digitale functies om jou en je eBike nog beter te beschermen. Het nieuwe Bosch eBike ABS maakt veiliger remmen mogelijk voor elk type eBike en op elke ondergrond. eBike Alarm is de nieuwe alarmfunctie voor eBikes en belooft, in combinatie met eBike Lock, een nog uitgebreidere extra bescherming tegen diefstal.

Ontdek de mogelijkheden, geniet van je rit en til je individuele eBike-ervaring naar een hoger niveau met onze nieuwe producten.

Modeljaar 2023

Alle nieuwigheden in één oogopslag

Film bekijken

Het Bosch eBike ABS

Tot nu toe remmen velen uit voorzichtigheid of angst alleen met de achterrem. Met het nieuwe Bosch eBike ABS kunt je nu veiliger en zelfverzekerder remmen met beide remmen tegelijk. Het gaat het blokkeren of wegglijden van het voorwiel tegen.

Meer ontdekken


eBike Alarm

eBike Alarm is de alarmfunctie en de ideale aanvulling op een mechanisch slot, voor een nog betere diefstalbeveiliging: na de eenmalige installatie via de eBike Flow-app fungeert je smartphone als digitale sleutel. Als je de eBike uitschakelt, wordt eBike Alarm auto­matisch geactiveerd.

Meer ontdekken


Cargo Line

De Cargo Line is nu ook onderdeel van het smart systeem. Je profiteert van voordelen zoals het continu updaten van de componenten via updates over the air of het individualiseren van de rijmodi via de eBike Flow-app.

Meer ontdekken


Performance Line

De veelzijdige en bijna geruisloze Performance Line maakt nu ook deel uit van het smart systeem. Doe er je voordeel mee, blijf actief en blijf je omgeving verkennen. Met de eBike Flow-app kun je je eBike met updates over the air altijd up-to-date houden: gebruik de nieuwe rijmodus Auto-modus en geniet van de rit.

Meer ontdekken


Performance Line Speed

De Performance Line Speed gaat ook deel uitmaken van het smart systeem en is in 2023 in de winkel verkrijgbaar. Profiteer van de voordelen - houd de onderdelen van je speedpedelec altijd up-to-date met updates over the air. Met krachtige acceleratie en ondersteuning tot 45 km/u brengt de Performance Line Speed je snel en efficiënt naar je bestemming.

Meer ontdekken


Nieuwe accu's voor het smart systeem

Voor het modeljaar 2023 wordt het assortiment accu's voor het smart systeem verder uitgebreid.

Nieuw in het assortiment zijn de PowerTube 500 en 625 en de PowerPacks 545 en 725.

Meer ontdekken


Intuvia 100

Met de Intuvia 100 krijgt je een display dat intuïtief te bedienen is en waar je meteen mee overweg kan. Dankzij het grote lettertype is het display bijzonder overzichtelijk vormgegeven en biedt het je, samen met het schakeladvies, meer veiligheid en comfort tijdens het rijden.

Meer ontdekken


System Controller en Mini Remote

De System Controller is de bedieningseenheid voor eBikes met het smart systeem, teruggebracht tot de essentie. De opzettelijk beperkte hoeveelheid functies en informatie zorgt voor een snel overzicht en leidt niet af tijdens het rijden.

Als extra bedieningspaneel vult de Mini Remote de System Controller aan, breidt hij het aantal functies uit en maakt hij een veilige bediening mogelijk.

Meer ontdekken