Hoe kan ik de dagteller (afstand) resetten of op nul zetten op de Intuvia 100?

Automatische reset: je afgelegde kilometers worden elke dag auto­matisch gereset naar 0 kilometer – dit is de standaardinstelling. Je kunt de tijdsperiode aanpassen.
Zorg ervoor dat je eBike verbonden is met de eBike Flow-app. Ga in de eBike Flow-app naar  Instellingen > Mijn eBike > Auto- trip resetten en selecteer de gewenste duur; je kunt kiezen uit de volgende opties:

• na 2 uur
  • na 4 uur
  • op de volgende dag
  • na 7 dagen

Handmatig resetten: je kunt je afgelegde kilometers (afstand) handmatig resetten via de eBike Flow-app. Hiervoor beëindig je de huidige activiteit via de eBike Flow-app onder Beëindigen. Als je de eBike Flow-app niet gebruikt, kun je de teller van je Intuvia 100 met softwareversie 1.1.61 of hoger handmatig resetten. Ga hiervoor op je Intuvia 100 naar Instellingen en selecteer Trip resetten. Bij het resetten van de trip op de Intuvia 100 wordt de activiteit in de eBike Flow-app niet gestopt. Voor Intuvia 100-displays met de oudere softwareversie zullen we in de loop van 2024 een update beschikbaar stellen, zodat je de dagteller handmatig kunt resetten.

Je kunt de huidige softwareversie van je Intuvia 100 te weten komen via de eBike Flow-app. Ga naar  Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Componenten > Intuvia 100.

Als je de eBike Flow-app niet gebruikt, kun je de volgende instellingen helaas niet uitvoeren – ongeacht de softwareversie van je Intuvia 100:

• Auto. Trip resetten
  • Wielgrootte instellen
  • Berekening van de actieradius resetten