Terug

Kan ik op een eBike met het smart systeem instellen dat de trip niet wordt gereset?

Nee, de trip wordt vanwege beperkte opslagruimte altijd gereset. Je kunt echter wel instellen wanneer en hoe dit moet gebeuren. Je kunt de trip auto­matisch resetten en kiezen uit de volgende tijdvensters:

  • na 2 uur
  • na 4 uur
  • op de volgende dag (standaard)
  • na 7 dagen
    Bovendien kun je de trip op elk gewenst moment handmatig resetten. Je trip wordt echter altijd uiterlijk na 7 dagen auto­matisch gereset (na de laatste handmatige/auto­matische reset). Ook kun je instellen of de rit wordt opgeslagen als je smartphone is verbonden. Het resetten van de trip verandert niets aan de weergave of de waarde van het totale aantal kilometers van je eBike.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact