Geluidsaanwijzingen

Als je de instructiegeluiden in de Flow-app hebt geactiveerd, geeft je Kiox 500 je geluidsaanwijzingen tijdens het navigeren, bijvoorbeeld wanneer je moet afslaan, wanneer je van de route afwijkt of wanneer je op je bestemming bent aangekomen. Daarnaast zijn er geluidsaanwijzingen wanneer de eBike op het stroomnet wordt aangesloten en bij waarschuwingen en foutmeldingen.

Het volume van de geluidsaanwijzingen kan via drie niveaus worden aangepast of het geluid kan volledig worden uitgeschakeld.

Het afspelen van eigen geluiden is niet mogelijk.

Opmerking: In tegenstelling tot de Kiox 500 zijn er geen geluidsaanwijzingen voor de Kiox 300. Een update hiervan is niet mogelijk omdat de Kiox 300 geen ingebouwde zoemer heeft. De eBike Flow-app kan geluidsaanwijzingen geven in het Ride-scherm. Hiervoor moet de Flow-app zijn bijgewerkt naar ten minste versie 1.12.