Arazoak ditut nire eBike bizikletaren ibilaldiak Nyon eta eBike Connect-en artean sinkronizatzeko. Zer egin dezaket?

1. Kendu Nyon eBike bizikletatik ibilaldia amaitu ondoren.
  2. Nolanahi ere, oraindik Bluetooth konexioa badaukazu smartphonearekin, utzi aktibatuta, edo egiaztatu Nyon WLAN sare batera konektatuta dagoela.
  3. Itxaron Nyon automatikoki itzali arte. Minutu batzuk igarotakoan jarduera ikusi eta jarraipena egin ahal izango duzu lineako atarian edo smartphoneko eBike Connect aplikazioan.

Garrantzitsua: eBike bizikletarekin egindako bidaia oraindik ez badago ikusgai aplikazioan edo lineako atarian, errepikatu 2. eta 3. urratsak.