Minulla on ongelmia eBike-matkojen synkronoinnissa Nyon-ajotietokoneen ja eBike Connect -portaalin välillä. Mitä voin tehdä?

1. Irrota Nyon eBikestä ajon jälkeen.
  2. Anna sen kuitenkin olla yhdistettynä älypuhelimeesi Bluetooth-yhteydellä tai varmista, että Nyon on WLAN-verkossa.
  3. Odota, että Nyon sammuu automaattisesti. Jo muutaman minuutin kuluttua näet aktiviteettisi online-portaalin käyttäjäprofiilissasi tai eBike Connect ‑älypuhelinsovelluksessa.

Tärkeää: Jos eBike-matkasi ei näy sovelluksessa eikä online-portaalissa, toista vaiheet 2 ja 3.