Tinc problemes per sincronitzar els meus recorreguts amb l’eBike entre Nyon i eBike Connect. Què he de fer?

1. Treu el teu Nyon de l’eBike quan hagis acabat el recorregut.
  2. No obstant això, deixa activada la connexió Bluetooth amb el telèfon intel·ligent o assegura’t que el Nyon estigui connectat a una xarxa Wi-Fi.
  3. Espera fins que el Nyon s'aturi automàticament. Al cap d’uns minuts pots veure i reconstruir la teva activitat al teu perfil d’usuari del portal en línia o de l'aplicació eBike Connect del teu telèfon intel·ligent.

Important: Si encara no fos visible el teu recorregut amb l’eBike a l’aplicació o al portal en línia, repeteix els passos 2 i 3.