Wat kan ik doen als de verbinding tussen de Kiox en smartphone steeds wegvalt?

eBike Connect
Kiox
Product veranderen

Als de verbinding tussen de Kiox en de smartphone tijdens het navigeren steeds wegvalt, schakelt het besturingssysteem zeer waarschijnlijk de eBike Connect-app, die op de achtergrond draait, uit om stroom te besparen.

Om dit op Android-smartphones te voorkomen, kun je de apps handmatig toevoegen aan een lijst met uitzonderingen.

Een voorbeeld van hoe de energiebesparende functie/batterijoptimalisatie te vinden is:

ga op je smartphone naar  Instellingen >  Energiebesparing of Batterijoptimalisatie. Selecteer Alle Apps, zoek eBike Connect. Selecteer Niet optimaliseren of Niet toestaan en bevestig je keuze.

Als je de energiebesparingsfunctie/batterijoptimalisatie niet kunt vinden, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van je smartphone.

Opmerking: Als je weer problemen hebt, controleer dan de uitzonderingenlijst opnieuw. Na een update kan eBike Connect uit de lijst verdwijnen.