Wat is het ritscherm in de eBike Flow-app?

Het ritscherm is een dashboard voor al je ritten. Zo heb je alles wat je nodig hebt direct voor je - op het grote display van je smartphone. Zo blijf je veilig, in controle en op de juiste route.

Om het ritscherm te openen, moet je verbonden zijn met je eBike. Tik op  en klik op de grijs/zwarte balk "Ritscherm openen" aan de onderste rand de kaart.

Je kunt het display veilig bedienen met de LED Remote zonder je handen van het stuur te halen. Om de kaart in het ritscherm te bekijken, druk je op de toets > op de LED Remote of op de selectietoets op de Mini Remote. Je kunt ook met je vinger naar rechts vegen.