Ik heb al een Bosch-account.Kan ik deze gebruiken om in te loggen op de eBike Flow-app?

eBike Flow app
Product veranderen

Dat hangt af van wat voor een Bosch-account je precies hebt.Niet alle Bosch-accounts zijn aan elkaar gekoppeld.Hier is een overzicht:

COBI.Bike-account: Als je een COBI.Bike-account hebt, kun je met je bestaande e-mailadres en je wachtwoord inloggen op de eBike Flow-app.

Ander Bosch-account: Er zijn ook andere Bosch-services, zoals van Bosch Smart Home of Bosch Power Tools: Als je een account hebt met een Bosch ID, kun je dit account ook gebruiken om je aan te melden bij de eBike Flow-app.

eBike Connect-account: Je kan je eBike Connect-account niet gebruiken om je aan te melden bij de eBike Flow-app.Als je een eBike Connect-account hebt, registreer jezelf dan opnieuw in de eBike Flow-app.Bij de registratie krijg je een Bosch ID die je ook kunt gebruiken voor andere Bosch producten zoals Bosch Smart Home of Bosch Power Tools.Gebruik voor het eBike Connect-account je e-mailadres en wachtwoord zoals gewoonlijk.