Hoe schakel ik de melding "Keep eBike connected" uit?

Om de melding te deactiveren en tegelijkertijd het auto­matisch verbinden met je eBike actief te houden, heb je bij Android 11 of lager de volgende mogelijkheid: klik tweemaal op de melding in het meldingenscherm > Standaard > Pocket-modus deactiveren
Als alternatief kun je daar ook komen via de instellingen van je smartphone:  Instellingen > Apps > Flow > Meldingen > Meldingscategorieën > Pocket-modus deactiveren