Terug

Moet ik na 24 maanden opnieuw betalen voor premium-functies van eBike Connect (zoals Lock) of moet ik van tevoren opzeggen?

De kosten voor onze premiumfuncties van eBike Connect zijn eenmalig. Na 24 maanden hoef je niet opnieuw te betalen. Zolang de functie wordt aangeboden, kun je deze na de eenmalige betaling gebruiken zonder extra kosten achteraf.

Als je je eBike Connect-account 24 maanden lang niet gebruikt, wordt dit om privacyredenen auto­matisch verwijderd. We informeren je per e-mail over de aanstaande verwijdering. Als je je eBike Connect-account wilt behouden, gebruik dan de eBike Connect-app of de eBike Connect-portal minstens één keer voordat de periode van 24 maanden verstreken is.

Opmerking: Als je eBike Lock hebt geactiveerd, kun je deze instelling voor eBike Lock niet meer deactiveren nadat je eBike Connect-account is verwijderd. In dit geval is een reset alleen mogelijk via de dealer.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact