Er zijn geen hoogtemeters geregistreerd voor mijn activiteit. Waar kan dat aan liggen?

Om ervoor te zorgen dat de waarden Hoogte, Max. hoogte en Stijging tijdens de rit op het Ride-scherm worden weergegeven en de hoogtemeters na de rit correct in de statistieken worden geregistreerd, is er een actieve verbinding tussen je eBike en de eBike Flow-app is nodig tijdens het fietsen. De eBike Flow-app moet tijdens activiteiten minstens op de achtergrond geopend zijn.

iOS: zorg ook voor het volgende:

• De autorisatie voor locatiebepaling is ingesteld op "Altijd".

Android: zorg ook voor het volgende:

• Batterijoptimalisatie is uitgeschakeld voor de eBike Flow-app.
  • De autorisatie voor locatiebepaling is ingesteld op "Altijd toestaan".