Welke talen ondersteunt de Intuvia 100?

De Intuvia 100 ondersteunt de volgende talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

De Intuvia 100 met softwareversie 1.1.61 of een nieuwere versie ondersteunt ook de volgende talen: Japans, Koreaans en Traditioneel Chinees.

Voor Intuvia 100 displays die vóór de zomer van 2023 zijn geleverd (softwareversie 1.1.56 of ouder), zijn deze talen beschikbaar na een update via de Intuvia 100 Update-app.

In de eBike Flow-app kun je zien welke softwareversie je Intuvia 100 heeft: ga naar  Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Componenten > Intuvia 100.