Wat betekent de waarschuwing “Software-update - Overdracht wacht” op het startscherm van mijn eBike Flow-app?

Voor het overdragen van de software-update van je smartphone naar je eBike is een stabiele Bluetooth-verbinding nodig. Om te zorgen dat dit naar behoren werkt, moeten alle Bluetooth-apparaten die vermeld staan bij  Instellingen > Mijn eBike >eBike-pas > eBike-onderdelen verbonden zijn (groen puntje).

Zorg dat de Intuvia 100 verbonden is door ofwel deze weg te nemen en weer te bevestigen en voor de Mini Remote door op een knop van zijn knoppen te drukken.

Verwijder apparaten uit de lijst als je ze niet meer hebt.
Daarna kan de update worden verwerkt zoals hier beschreven staat.