Mijn Bosch ID is nu SingleKey ID. Wat betekent dat voor mijn eBike Flow-app-account?

Je hoeft niets te doen. Je kunt de eBike Flow-app gewoon blijven gebruiken met dezelfde inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) en al je accountgegevens.

Waarom verandert de naam van Bosch ID in SingleKey ID?

Met SingleKey ID heb je met één enkele login toegang tot de eBike Flow-app en andere digitale diensten van verscheidene business units van Bosch en van een groeiend aantal partners.

Op de SingleKey ID-website vind je meer  veelgestelde vragen en de  gebruiksvoorwaarden die op jou van toepassing zijn.