Ik heb een nieuwe smartphone. Kan ik hiermee mijn eBike ontgrendelen en eBike Alarm deactiveren?

Jazeker. Je digitale sleutel is gekoppeld aan je account. Installeer simpelweg de eBike Flow-app op je nieuwe smartphone en log in met je bestaande toegangsgegevens.

Meer tips voor het verwisselen van smartphones vind je hier.

Let op: Je oude smartphone kan je eBike ontgrendelen en eBike Alarm deactiveren, zolang je bent ingelogd met je account op je oude smartphone en met de eBike verbonden bent. Wij raden je daarom aan de eBike daar te verwijderen.