Kan ik meerdere telefoons tegelijk gebruiken als Lock is geactiveerd?

Alleen de laatst verbonden smartphone kan je eBike ontgrendelen.

Maar je kunt natuurlijk wel van smartphone wisselen: log hiervoor met je SingleKey ID in op de eBike Flow-app van de nieuwe smartphone. Verbind deze vervolgens met je eBike.

Tip: Als je de originele smartphone wilt verbinden, moet je de verbinding opnieuw tot stand brengen: verwijder hiervoor de eBike uit de eBike Flow-app en maak opnieuw verbinding.