Ik heb problemen met het registreren van mijn nieuwe account in de Flow-app of met het inloggen met mijn SingleKey ID. Wat kan ik doen?

Als je problemen hebt met de registratie, verwijder dan niet je SingleKey ID.

Opmerking: Het is niet mogelijk om in te loggen op de eBike Flow-app met een bestaand eBike Connect-account. Je moet jezelf registreren in de eBike Flow-app.

Als je problemen ondervindt, bekijk dan de volgende stappen:

1. Bij het aanmaken van een wachtwoord worden de wachtwoordvereisten boven de invoer weergegeven (wachtwoordvereisten zijn bijvoorbeeld cijfers "0...9"). Als aan de betreffende eis is voldaan, verandert de kleur in groen.
  2. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de eBike Flow-app uit de Google Play Store of de Apple App Store hebt gedownload.
  3. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van een mobiele browser gebruikt om je te registreren of in te loggen op je account. Ga naar de Google Play Store of Apple App Store om de versie van je browser te controleren en te updaten. Als je op een Android-apparaat Chrome als je standaard mobiele browser gebruikt, is een verouderde Chrome-versie een bekend probleem bij registratie of aanmelding. Zorg ervoor dat je de  nieuwste Chrome-versie uit de Google Play Store downloadt.
  4. Cookies moeten toegestaan zijn in je mobiele browser (de standaardinstelling).

Tijdens registratie krijg je de melding: "Dit is geen geldig e-mailadres.
Controleer of er een spatie aan het einde van het e-mailadres staat en verwijder deze.

Heb je geen registratiemail ontvangen?

• Controleer de spammap in de Inbox van je e-mail.
  • Na een periode van 24 uur kun je de registratie opnieuw starten met dezelfde inloggegevens.
  • Gebruik een e-mailadres van een andere provider.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het registreren van je nieuwe account of het inloggen met je SingleKey ID, neem dan contact op met onze  ondersteuning.