Zer hartu behar dut kontuan eBike Connect aplikazioaren Lock funtzioari dagokionez telefonoa aldatzerakoan?

1. Instalatu eBike Connect aplikazioa zure smartphone berrian
  2. Hasi saioa zure aurreko kontuarekin
  3. Konektatu telefonoa ontziko ordenagailura Bluetooth bidez. Mezu hau agertuko da: "Lock funtzioa aktibatuta. Ez dago motorren euskarririk Lock funtzioa desaktibatu arte". Zure kontua Lock funtzioaren gakoa da, beraz mezua "Ados" botoiarekin baiezta dezakezu.
  4. Lock funtzioa berriro automatikoki konfiguratuko da. Aplikazioak funtzioa aktibatuta dagoela adierazten du