Tornar

Què cal tenir en compte pel que fa a la funció de bloqueig de l'aplicació eBike Connect quan canviï de telèfon?

1. Instal·la l'aplicació eBike Connect al nou telèfon intel·ligent
  2. Inicia sessió amb el teu compte anterior
  3. Connecta el telèfon intel·ligent a l'ordinador de bord a través de Bluetooth. Es mostra el missatge "Funció de bloqueig activada. No hi ha assistència del motor fins que no s'hagi desactivat la funció de bloqueig. El teu compte el la clau de la funció de bloqueig i, per tant, pots confirmar el missatge prement "D'acord"
  4. La funció de bloqueig es torna a configurar automàticament. L'aplicació mostra que la funció està activada

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç