Mitä minun on huomioitava eBike Connect -sovelluksen Lock-toiminnon osalta, kun vaihdan älypuhelimen?

1. Asenna eBike Connect -sovellus uuteen älypuhelimeen
  2. Kirjaudu sisään entiselle tilillesi
  3. Yhdistä älypuhelin ajotietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä. Näyttöön tulee ilmoitus "Lock-toiminto aktivoitu. Ei moottoritehostusta ennen kuin Lock-toiminto deaktivoidaan". Tilisi on Lock-toiminnon avain, joten voit kuitata ilmoituksen painamalla "OK"
  4. Lock-toiminto lukitaan automaattisesti. Sovelluksesta näkyy, että toiminto on otettu käyttöön.