Zein dira nabigazio funtzioa Kiox-ekin konektatuta erabiltzeko eskakizunak?

eBike Connect-ek behar dituen baimenak:

Kiox-ekin nabigazioak ondoen funtzionatzen du eBike Connect-ek kokapena erabiltzea baimentzen baduzu, baita aplikazioa atzeko planoan dagoenean ere.iOS-erako, erabili ezarpen hau: "Kokapena" atalean ezarri baimena "Beti".Nabigazio funtzioa bakarrik erabili nahi baduzu, nahikoa da kokapen baimena "Aplikazioa erabiltzen duzunean" ezartzea.Android-erako, erabili ezarpen hauek: Geo-kokapen datuak gaituta badituzu, kokapen-baimena "Utzi beti" gisa ezarri beharko zenuke.Normalean: Kiox-ekin nabigazioa erabili ahal izateko, Bluetooth-a aktibatu behar da eta Kiox telefonoarekin konektatu behar da.

Software-eskakizunak:
Nabigazio-funtzioa erabiltzeko gutxienez honako software-bertsio hauek behar dira
**- Kiox: 3.0.1.0

• eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0**